Bestellen en betalen

Plaats uw bestelling gemakkelijk in onze webshop en betaal in uw eigen bankomgeving via Mollie. U komt in de shop door op de menuknop “bestellen” te klikken. Daar kunt u informatie over de verschillende mondkapjes lezen en de producten en aantallen selecteren die u wilt bestellen. Vervolgens vult u uw factuur- en adres-gegevens in en eventuele opmerkingen. Alle bestellingen worden met DHL verzonden. Binnen de betaalservice van Mollie kunt u uw gewenste betaalmethode selecteren: Overboeking (handmatig), iDeal, KBC/CBC Betaalknop, Bancontact of Klarna achteraf betalen.

Na ontvangst van de betaling zal uw bestelling verstuurd worden met DHL. Totdat de betaling ontvangen is zal de bestelling niet als definitief worden beschouwd, tenzij u gebruikt maakt van Klarna achteraf betalen.

Met Klarna achteraf betalen dient u binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling de betaling te voltooien. U ontvangt de betaalinstructies via e-mail na het afronden van de bestelling in onze webshop. Vervolgens kunt u met uw eigen bank betalen, of via het Klarna klanten-portaal of de app als u daar gebruik van maakt.

De factuur voor uw bestelling ontvang u digitaal.

Zie voor voor meer informatie de pagina’s over onze voorwaarden en het herroepingsrecht.