Informatie

Protective Supply B.V. biedt een antwoord op de toenemende vraag om persoonlijke beschermingsmiddelen in de zorg en het dagelijks leven door goede kwaliteit mondkapjes met verschillende beschermingsniveaus aan te bieden. Vanuit het depot in Nederland wordt een snelle levering gegarandeerd.

Dit samenwerkingsverband is ontstaan is vanwege de toenemende vraag om persoonlijke beschermingsmiddelen in de zorg en het dagelijks leven. Een deel van de mondkapjes die wij importeren wordt direct aangeboden aan het Landelijk Consortium Hulpmiddelen. Daarnaast leveren we via deze webshop aan andere partijen die grotere hoeveelheden mondkapjes verbruiken.

Alle maskers zijn getest tegen de gestandaardiseerde norm EN 149:2001+A1:2009 in overeenstemming met Verordening 2016/425 inzake persoonlijke beschermingsmiddelen en voorzien van CE certificering.

Bestellingen worden dagelijks verwerkt en verzonden vanuit ons magazijn in Nederland. Voor bestellingen boven de 5.000 stuks kunt u bij ons terecht via e-mail.

Mondkapjes zijn vrijgesteld van BTW, de prijzen op de website zijn dus totaalprijzen.

Voor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten.

Heeft u vragen, aarzel dan niet contact met ons op te nemen via info@mondkapjesimport.nl.